KAUNEIN JOULUIKKUNA 2020

Jouluikkunat on jo purettu, mutta uuden Kummunkadun ja Vanhan kaivoksen valoja voi ihailla ja keskustan liikkeissä asioida koko talven. Matkailijayhdistys järjesti Kaunein jouluikkuna -yleisöäänestyksen 5.-13.12.2020. Kisa oli osa Outokummun Yrittäjät ry:n järjestämää kilpailua. Samalla saimme huiman määrän ideoita Kummunkadun elävöittämiseksi ja matkailun kehittämiseksi. Yleisö antoi ääniä yhteensä 246 kpl.

Yritysten ikkunat

Yleisöäänestyksen voitti Siltasaaren Kukka- ja Hautauspalvelu:
"Entä kun pistäytyy sisälle, aivan upea liike ja palvelu huippua."

Matkailijayhdistys tarjoaa kiireiselle yrittäjäparille ensi kesänä tapas-illallisen Kaunisniemen kahvilassa.

Yhdistysten ikkunat

Yleisö ihastui myös kaupungin perhepäivähoidon ikkunaan:
"Hienosti somistettu ikkuna, ikkunasta loistaa yhdessä tekemisen riemu."
Matkailijayhdistys tarjoaa perhepäivähoitajille ja lapsille virkistyspäivän kesällä Kaunisnieman kahvilassa.

Joulunavaus 2019-2020

Joulunavauksen 2020 tavoitteena oli täyttää tori ja uusi Kummunkatu jouluisella tunnelmalla alkaen torilta. Mukana oli suuri joukko yhdistyksiä, yrityksiä ja talkooväkeä, mutta tapahtumat peruttiin koronan vuoksi. Lue lisää ->

Matkailijayhdistys vastasi v. 2019 yhdessä Lions Club Outokumpu Kupari ry:n ja kaupungin kanssa Koko kaupungin joulunavaus -tapahtuman järjestämisestä. Tapahtumaan osallistui yli 50 yritystä ja yhdistystä sekä Riveria. Kävijöitä oli lähemmäs 1000 henkeä ja tunnelma leppoisa. Joulukylä rakennettiin ekologisesti kierrättämällä heinäpaaleja, räsymattoja ja joulukoristeita.

KOKO KAUPUNGIN JOULUNAVAUS 2019