SÄÄNNÖT JA HALLITUS

SÄÄNNÖT

• edistää retkeilyä ja matkailua Outokummussa
  • levittää tietoa kotimaan matkailun ja -retkeilyn merkityksestä
  • toimia hyvien matkailutapojen edistämiseksi

• hallinnoi ja toteuttaa matkailua kehittäviä hankkeita

• tekee kumppanuussopimuksia

• järjestää opintomatkoja ja retkiä

• perustaa, hoitaa ja omistaa matkailua ja retkeilyä varten tarkoitettuja yrityksiä, kiinteistöjä ja reitistöjä

• myy matkamuistoja, järjestää arpajaisia ja rahankeräyksiä

• ottaa vastaan lahjoituksia ja hakee avustuksia

Toiminnan mahdollinen tuotto käytetään aatteellisten päämäärien kuten hankkeiden toteuttamiseen. Toiminta on avointa sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Yhdistys on perustettu 11.11.1965, joten perinteet velvoittavat. Kannattaa olla mukana!

HALLITUS

Hallitukseemme kuuluu 10 jäsentä ja kokoonnumme noin kerran kuukaudessa. Jäsenet voivat vapaasti esittää asioita hallitukselle.

Hallitus vuonna 2021

Virva Hovinen, puheenjohtaja
Marko Kaasinen, retkeilymatkailu
Eija Karppanen, tiedottaja
Markku Karvinen, kalastusmatkailu
Tomi Laurikainen, varapuheenjohtaja, kulttuurimatkailu
Jukka-Pekka Lätti
Marja Tiittanen, taloudenhoitaja
Kaisa Vallius
Jarmo Veijalainen
Riitta Viitakangas, sihteeri

Puheenjohtajat valitaan kahdeksi vuodeksi ja joka vuosi on neljä hallituksen jäsentä erovuorossa. Erovuoroiset voidaan valita uudestaan. Hallituksen jäsenillä on omia vastuualueitaan.

LIITY JÄSENEKSI!

Kiinnostaako sinua matkailu ja retkeily? Haluatko vaikuttaa matkailun kehittämiseen Outokummussa? Oletko kiinnostunut matkailun trendeistä ja ajankohtaisista kuulumisista? Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

JÄSENMAKSUT 2020-2021

• 15 €/henkilöjäsen
  • 50 €/yritys- tai yhteisöjäsen (alle 10 hlöä työllistävät)
  • 100 €/yritys- ja yhteisöjäsen (yli 10 hlöä työllistävät)

Jäsenmaksu sisältää 4-5 kertaa vuodessa ilmestyvän Matkailu-lehden. Jäsenet saavat alennuksen Pohjois-Karjalan Matkailu ry:n matkoista, lisätietoja: www.pohjoiskarjalanmatkailu.fi

Jäsenet saavat alennusta Särkiselän leirintäalueen mökkien ja Kaunisniemen saunan vuokrista, kysy tarkemmin Marja Tiittanen p. 050 598 3290.

YHTEYSTIEDOT

Jäsenmaksun voi maksaa tilille: Outokummun Matkailijayhdistys ry

Outokummun Osuuspankki FI47 5197 0320 1031 14.

Maksun viite on 27038 ja yhteystiedot voit ilmoittaa alla olevalla lomakkeella, kiitos.

Lisätietoja:
Tiedottaja Eija Karppanen p. 044 976 0201
Puheenjohtaja Virva Hovinen p. 040 546 6501
Sähköposti: info@outomatka.fi

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset

Lomakkeen tietoja käytetään vain siihen osoitettuun tarkoitukseen. Yhteystietoja ei luovuteta muille osapuolille.