Eija Karppanen, tiedottajamme

22.09.2019

Olen Karppasen Eija, "paljasjalkainen" outokumpulainen, 59 v., koulutukseltani tradenomi ja markkinointiviestinnän ammattitutkinnon suorittanut,

Olen virkavapaalla Siun Sotelta palvelusihteerin tehtävistä. Syksyllä 2020 aloitin työt yrittäjänä omassa yrityksessäni Elppo Oy. Tarjoan viestintäpalveluja yrityksille ja yhteisöille. 

Vapaa-aikani vietän liikunnan parissa ja myös lukeminen on intohimoni. Vapaa-aikaani kuuluu myös yhdistystoiminta, nyt Outokummun Matkailijayhdistyksen "rivissä", aiemmin Ovelan puheenjohtajana, johtokunnassa ja ohjaajana. 

Motivaationi toimia Matkailijayhdistyksessä on se, että haluan jollakin tavoin vaikuttaa siihen, miten kotikaupunkini Outokumpu voi.

Vilkas ja vireä matkailu vaikuttaa suoraan tai välillisesti kotikaupunkini elinvoimaisuuteen ja meidän kaikkien outokumpulaisten hyvinvointiin.

Meillä Outokummussa on niin paljon kaikkea hyvää, mutta me emme aina sitä näe, koska se on liian lähellä. Meillä on upeita käyntikohteita, kulttuuria ja aktiivisia toimijoita jne.. 

Edellä mainittuja kehittämällä ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa tekemällä/vahvistamalla Outokummusta voidaan tehdä vieläkin houkuttelevampi matkailukaupunki. 

Toivon, että kaikki outokumpulaiset haluaisivat olla mukana tässä kehittämistyössä tavalla tai toisella, vaikka kehittämisehdotuksia antaen. Etuhan on meidän kaikkien yhteinen. "Tehdään hyvää yhdessä."

Hymyillään kun tavataan!