Marja Tiittanen, taloudenhoitajamme

15.03.2021

Olen Marja Tiittanen (os. Kettunen), vastuullisen matkailun kehittäjä ja matkailijayhdistyksen taloudenhoitaja. Viime kesänä toimin myös Särkiselän leirintäalueella vastaavana hoitajana. Oli hieno kesä ja porukka.

Särkiselkä on minulle tuttu paikka, koska toimin siellä yrittäjänä vv. 1994-2005. Olin aktiivinen Erä- ja luontokeskuksen kehittämisessä ja johdin mm. Lasten kalapaikka -hanketta vv. 2001-2004. Järjestin erilaisia retkiä ja tyhy-päiviä.

Olen kulttuurimatkailija ja ihastuin heti Vanhaan kaivokseen ja Outokummun vilkkaaseen kulttuurielämään. Harmittaa, että en koronan vuoksi pääse nyt toiseen lempikaupunkiini Berliiniin.

Olen tradenomi ja opiskelen nyt Itä-Suomen yliopiston Tourism Marketing and Management -kansainvälisessä maisteriohjelmassa. Aiemmin olen opiskellut mm. kulttuurintutkimusta ja viestintää. Minulla on myös ryhmänohjaajan koulutus.

Tähän ikään on ehtinyt monenlaista. Yrittäjävuosien jälkeen toimin mm. sosiaalisen ja yhteiskunnallisen kehittäjänä ja johdin maakunnan suurinta työllisyyshanketta. Veri veti takaisin matkailun pariin ja Outokumpuun.

Olen Pohjois-Karjalan Matkailu ry:n puheenjohtaja, järjestämme maakuntamatkoja ja edistämme matkailuyhdistysten toimintaa. Matkailuyhdistysten toiminta on kaikille avointa, osallistavaa ja asiantuntijoita arvostavaa. Siksi se on niin innostavaa ja tuottaa myös tuloksia.

Mitäs vielä minusta... olen kotoisin Mulon kylästä Pyhäselästä ja asun nyt Joensuussa mieheni ja kahden kissan kanssa. Outokummussa on aina kotoinen olo ja siskokin täällä asuu. Rikas maaperä houkuttelee outoja ihmisiä. 

Tervetuloa kaikki mukaan oudolle matkalle!

www.outomatka.fi ja www.sarkiselka.fi

Kollaasin kuvat ovat Berliinistä, Särkiselältä ja Lasten kalapaikalta. Rakkaita paikkoja kaikki.