Markku Karvinen

04.03.2021

Olen Karvisen Markku, 54 v. Lähtöisin olen Heinävedeltä ja Outokumpuun muutin v. 90 Keravalta. 

Aloitin Outokummun Matkailijayhdistyksen hallituksessa uutena jäsenenä ja odotan mielenkiinnolla mitä hallituskausi tuo tullessaan. 

Olen toiminut yhdistystoiminnassa usean vuoden ajan. Mm. Eräkeskuksen Virkistyskalastajien työryhmän sihteerinä 11 vuotta sekä Juojärven kalastusalueen hallituksessa vuodesta 2004 lähtien ja nykyisessä Vaikkojoki-Juojärven kalatalousalueen hallituksessa vuodesta 2018 lähtien. Sysmän kalaveden osakaskunnan hallituksessa olen tällä hetkellä sihteeri/ rahastonhoitaja ja siinä pestissä olen toiminut vuodesta 2003 lähtien. 

Olen toiminut myös kalastuksen valvojana Outokummun vesialueilla vuodesta 2004 lähtien. Viimeiset pari vuotta ollut mukana myös Pohjois-Karjalan kalatalouskeskuksen valvontaringissä, jonka valvonta-alueena on koko Pohjois-Karjala.Eräily, luonto- ja kalastusmatkailu ovat lähellä sydäntäni. Nautin luonnosta sekä kesät että talvet mm. marjastamalla, sienestämällä ja kalastamalla. 

Harrastukseeni liittyen oli luontevaa tulla mukaan Outokummun Matkailijayhdistyksen toimintaan.Kalastusmatkailu on nouseva trendi, joten katson että osallistumalla yhdistyksen toimintaan voisin viedä myös tätä asiaa eteenpäin. 

Meillä Outokummussa on upeat puitteet luonto- ja kalastusmatkailulle. Siten meillä on myös hieno mahdollisuus saada luonto- ja kalastusmatkailijoita Outokumpuun, jos vain teemme markkinointia ja viestintää sen eteen. Ja ymmärrämme myös sen arvon. 

Pidetään luonto ja vesistöt puhtaina ja nautitaan luonnossa liikkumisesta ja niiden antimista!

Kuvassa olemme Otto-poikani kanssa talviverkoilla Ravijärvellä. Kalansaaliimme oli hyvä ja se ei ole kala-valhe.