Riitta Viitakangas, sihteerimme

15.02.2021

Olen Riitta Viitakangas, uusi jäsen Matkailijayhdistyksen hallituksessa. Olen 37-vuotias, kotoisin Kuusjärveltä ja valtaosan elämästäni Outokummussa asunut. 

Perheeseeni kuuluu avopuoliso ja kaksi yläkouluikäistä nuorta. Työskentelen Outokummun Seurakunnassa kasvatus- ja lähetyssihteerinä.Vapaa-aikani kuluu enimmäkseen perheen parissa, sekä koiran kanssa lenkkeillen. Vaihtelevalla intensiteetillä ja vähän kausiluontoisesti harrastan myös käsitöitä, liikuntaa, lukemista ja puutarhahommia. 

Olen mukana OudonKummun Sirkuksessa perhesirkusryhmien ohjaajana. Yksi rakkaimmista riemuistani on ehdottomasti oma kesäauto, Plymouth Valiant vm. -64. Auton hankinnan myötä vaatekaappiin alkoi vähitellen ilmaantua kellomekkoja ja tyllihameita, tiet ovat vieneet tapahtumiin, harrasteporukoihin ja pin up-juttuihin. Mahdottoman mukavia rientoja!

Työn ohessa suoritan yrittäjän ammattitutkintoa Riveriassa. Enemmälti jahkailematta tulin hakeutuneeksi opintoihin, mutta tässä vaiheessa tuntuu innostavalta ja hyvältä valinnalta. Nähtäväksi jää mihin mittasuhteisiin unelmat kasvavat kun niille antaa aikaa ja huomiota.

Matkailun suhteen olen melko vihreä (jenkkiautoa lukuunottamatta ehkä ekologinenkin, mutta tässä nyt tarkoitan kokematonta ), on mielenkiintoista päästä syvemmälle tähän näkökulmaan ja maailmaan. 

Meillä on aikaansaava, vireä yhdistys ja paikkakuntamme potentiaali pulppuilee mahdollisuuksia. On ilo olla mukana!