Virva, "Viivi" Hovinen, puheenjohtajamme

30.01.2021

Olen Hovisen Virva, tuttavallisemmin Metsähovin/Wildhousen Viivi. Olen syntynyt Leppävirralla ja nykyisin hyvin juurtunut outokumpulainen.

Ravintola-alalla olen ansainnut toimeentuloni 47 vuoden ajan, joista yrittäjänä olen ollut 40 vuotta. Outokummussa aloitin yrittämisen vuonna -85, jolloin aloitin Hotelli-Ravintola Malmikummun yrittäjänä, sen jälkeen yrittäjänä Hojo-Hojossa Tuusniemellä ja viimeisimpänä Metsähovi, jossa työni jatkuu edelleen.

Olen eläkkeellä, mutta edelleen kovasti yrittämisessä kiinni. Sukupolvenvaihdostakin olemme jo suunnitelleet, jolloin tyttäreni Tuuli astuu jalanjäljilleni. Odotellaan nyt kuitenkin, mitä tämä korona-ajan ohitus tuo tullessaan.

Vapaa-aikaani vietän peuhaten kolmen lapsenlapseni Siirin, Leevin ja Eetun kanssa, ulkoiluttaen kahta koiraani ja Outokummun uimahallin uimaratoja kuluttaen, Pidän myös todella paljon matkailusta, joka on nyt tauolla koronan vuoksi. 

Osan vapaa-ajastani vie myös tämä matkailijayhdistyksen toiminta, joka onkin osoittautunut varsin mielenkiintoiseksi. Näen, että matkailijayhdistyksellä on paljon annettavaa Outokummun matkailun kehittämiseen. Teemme työtä yhdessä matkailijoita sekä paikallisia kuunnellen. Ja yksi kantavista teemoistamme onkin: Yhteistyössä on voimaa.

Voit tarttua hihaani aina, jos jokin askarruttaa.

Positiivista kevättä teille kaikille!