Virva, "Viivi" Hovinen

30.01.2024

Olen Hovisen Virva, tuttavallisemmin Viivi. Olen syntynyt Leppävirralla ja nykyisin hyvin juurtunut outokumpulainen.

Ravintola-alalla olen ansainnut toimeentuloni 50 vuoden ajan, joista yrittäjänä olen ollut 43 vuotta. Outokummussa aloitin yrittämisen vuonna -85, jolloin aloitin Hotelli-Ravintola Malmikummun yrittäjänä, sen jälkeen yrittäjänä Hojo-Hojossa Tuusniemellä ja viimeisimpänä paluu Hotelliravintola Kummun yrittäjäksi yhdessä tyttäreni Tuulin kanssa.

Olen eläkkeellä, mutta edelleen kovasti yrittämisessä kiinni. Sukupolvenvaihdostakin olemme jo suunnitelleet, jolloin tyttäreni Tuuli astuu jalanjäljilleni. 

Vapaa-aikaani vietän peuhaten kolmen lapsenlapseni Siirin, Leevin ja Eetun kanssa, ulkoiluttaen kahta koiraani ja Outokummun uimahallin uimaratoja kuluttaen. Pidän myös todella paljon matkailusta. 

Osan vapaa-ajastani vie myös tämä matkailijayhdistyksen toiminta, joka onkin osoittautunut varsin mielenkiintoiseksi. Näen, että matkailijayhdistyksellä on paljon annettavaa Outokummun matkailun kehittämiseen. Teemme työtä yhdessä matkailijoita sekä paikallisia kuunnellen. Ja yksi kantavista teemoistamme onkin: Yhteistyössä on voimaa.

Voit tarttua hihaani aina, jos jokin askarruttaa.

Positiivista kevättä teille kaikille!